Com fer nata trufada

La nata trufada és ideal pels nostres farciments i decoracións

Comencem per una cosa senzilla, la nata trufada!

 

És ideal pels nostres farciments, les decoracions dels pastissos, els layercakes en substitució a les buttercreams americanes...

 

Us penjo el tutorial que són quatre passos molt fàcils:

 

Primer posem a bullir la nata per muntar en un tassó.

 

Després hi posem unes cullerades de cacau en pols. Jo utilitzo el de cacau pur de la marca Valor.

 

Remenem bé fins que quedi com una xocolata desfeta...

I ho Deixem a la nevera a reposar un parell d'horetes. Un cop estigui freda la xocolata, la posem en el mateix vol on muntem la nata, i muntem la xocolata.

Després fem el pastís que vulguem fer...

 

I el decorem al nostre gust: amb màniga pastissera, com a topping, com a farciment...

 

Que vagi de gust!

Escribir comentario

Comentarios: 0
Top blocs de receptes
contador de visitas para blog