Magdalenes de xocolata

Magdalenes de xocolata suaus i esponjoses

 

140gr. de sucre

2 ous

115gr. de farina

120gr. de mantega

74gr. de xocolata per fondre

1/2 sobre de llevat

70ml. de llet

 

 

Primer de tot fondrem la xocolata, i ho reservem.

En un bol blanquegem la mantega i el sucre fins que quedi una pasta cremosa.

Afegirem els ous un a un.

Després, tamisem la farina amb el llevat químic, i afegim la meitat de la farina a la massa. Afegim la xocolata, i després la llet. Finalment la resta de la farina.

Podem fer la mescla amb batedora elèctrica si volem, però quan incorporem la farina ho farem amb una espàtula de fusta o una llengua per tal de que quedi tot incorporat amb moviments envolvents, així aconseguim una massa molt més esponjosa.

 

 

Finalment, repartim la mescla en els paperets ocupant un 2/3 del motlle.

Ho posem al forn uns 20 min a 160 graus i...ja tenim les nostres magdalenes de xocolata!!!

 

 

Surten molt suaus i molt bones!

 

 

 

 

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0
Top blocs de receptes
contador de visitas para blog