Magdalenes

Aquestes magdalenes són les típiques casolanes que quan les compres al forn no pots evitar fer: mmm....de plaer, i menjar-te primer el sucre de la cobertura.

 

Ingredients

4 ous

350gr de farina

250gr de sucre

250ml d’oli de gira-sol

100ml de nata per muntar

1 sobre de llevat

 

Preparació

Primer de tot, blanquegem els ous amb el sucre, fins que quedi espumós.

Després li afegim l’oli d’oliva, la nata, i ho barregem tot.

Incorporem la farina amb el llevat tot fent moviment envolvents amb una espàtula, de manera que entri aire i les nostres magdalenes quedin ben esponjoses.

Guardem la massa a la nevera 15 minuts.

Una vegada passats aquests 15 minuts, repartim la massa en el nostres caputxons, no més de ¾ , i ho tornem a posar 30 minuts a la nevera.

Una vegada fora de la nevera, posem sucre per sobre les magdalenes.

Aquestes aniran 15 minuts al forn a 210 graus.

 

I us sortiran les millors magdalenes de la història.

Escribir comentario

Comentarios: 0
Top blocs de receptes
contador de visitas para blog