Brownie

La millor recepta per a llaminers

Aquest tipus de postre no és apte per a no xocolaters! ja que porta molta xocolata.

Tampoc és adequat per a la gent que té al•lèrgia als fruits secs...doncs conté una gran quantitat de nous!

Us deixo la recepta:

Ingredients:

300gr. de xocolata fondant

100gr. de nous pelades

75gr. de farina

75gr. de mantega

150gr. de sucre

2 ous grans

2 cullerades d'aigua

1 cullerada de llevat

Preparació:

Comencem posant al foc un tassó amb la mantega, el sucre, i les dues cullerades d'aigua. Veurem que es desfà la mantega i s'integra amb el sucre. Quan la barreja comença a bullir veurem que ja no e

Ho deixem reposar uns minuts.

Hi afegim un ou, després un altre.

Hi afegim mica en mica la farina amb el llevat i ho remenarem molt bé per a que no quedin grumolls.

Després incorporem les nous tallades a trossets petits i la resta de la xocolata prèviament esmicolada.

Posem la massa dins un motlle de forma rectangular i de mida mitjana i allisem la massa. El posem al forn a 150 graus uns 45 minuts...i voilà!

Jo el vaig acompanyar amb maduixetes però queda molt bo també amb gelat de vainilla, coco...un gelat de caire refrescant.

Només en queda desitjar-vos bon profit!

Escribir comentario

Comentarios: 0
Top blocs de receptes
contador de visitas para blog