Crumble de poma

Pastís de poma al forn boníssim!

Aquest és un pastís típic del Regne Unit fet una tècnica poc coneguda aquí anomenada “crumble”.

El crumble s’acostuma a fer junt amb alguna fruita, i es tracta de barrejar la fruita amb unes engrunes de mantega, farina, i sucre.

Aquest crumble és de poma al forn. Així doncs, si ets un amant de la poma al forn aquest és el teu pastís.

Ingredients (6 persones):

6 pomes

3 cullerades de sucre moreno

1 branqueta de canyella

Pel crumble:

150gr de farina

100gr de mantega a temperatura ambient

3 cullerades de sucre blanc

Preparació:

Tallem la poma a trossos grans i els posem en una olla a bullir amb el sucre i la branca de canyella.

Una vegada notem que les pomes estan fetes, de textura estovada, les retirem del foc. Colem les pomes i li trèiem la branca de canyella.

Mentre es refreden les pomes, procedim a fer el crumble.

En un vol hi posem la mantega, la farina, i el sucre. Amb les mans barregem tots els ingredients fins que quedi una textura amb forma d’engrunes.

Posem les pomes en el nostre motlle apte per anar al forn. Les cobrim amb el nostre crumble.

Posem el motlle al forn a 180 graus uns 10-15 minuts fins que vèiem que el crumble ens queda doradet.

I surt un Crumble de poma boníssim!!!

Escribir comentario

Comentarios: 0
Top blocs de receptes
contador de visitas para blog