Layercake de nutella

Pastís americà per excel·lència

Els layercakes s’anomenen així degut a les seves múltiples, dos, tres, quatre!! De pa de pessic.

A més, la decoració és molt bonica, i dona l’aspecte d’un pastís molt elegant i professional.

Els ingredients d’aquest layercake són els típics de pastís de iogurt que ja he utilitzat en alguna ocasió, us els recordo seguidament:

Ingredients:

1 iogurt natural o de llimona

1 mesura de iogurt d’oli

2 mesures de iogurt de sucre

3 mesures de iogurt de farina

3 ous

1 sobre de llevat

Buttercream de Nutella:

per un pastís de 24 cm:

200gr de mantega tova

200gr de sucre glass

Nutella al gust

Primer, dividim la massa de pastís en dos o tres motlles, depenent de la quantitat de capes que volem que tingui el nostre pastís. Ho posem al forn uns 20-30 min a 180 graus.

Deixem que es refredi completament.

Una vegada fredes les capes muntem el pastís: pastís-nutella-pastís-nutella.

Una vegada el pastís muntat li posem una capa petita de buttercream per sobre, i el deixem a la nevera com a mínim 30 minuts. Aquest pas es fa per evitar molles.

Després ja podem posar una altra capa abundant de buttercream damunt del pastís i decorar-lo al gust.

Fer bé un layer cake no té gaire complicació si saps la tècnica adequada i si tens la espàtula adequada. Per aquesta raó us deixo un vídeo del youtube (http://www.youtube.com/watch?v=XK1Pec79tXc) que ho explica divinament i on veureu la espàtula adequada per fer els layer cakes!

Bon profit!

Escribir comentario

Comentarios: 0
Top blocs de receptes
contador de visitas para blog