Bund cake de carbassa

Especiat i amb carbassa és molt bo per a la salud

En motiu de la castanyada vaig fer un mini banquet de postres de panellets, cupcakes de carbassa amb buttercream de xocolata, i pastís de carbassa amb ganaxé de xocolata.

De moment, us passo la recepta del pastís de carbassa, que va agradar moltíssim als comensals.

Recepta adaptada de "Tartas a Gogó"

Per a 15 persones

Ingredients:

300gr de farina

1 sobre de llevadura royal

3 cullerades de canyella

1cullerada de nou moscada

una mica de pebre

300gr de mantega sense sal fosa

200gr de sucre moreno

200gr de sucre glas

2 ous batuts

400 grams de puré de carbassa (jo, simplement, vaig bullir la carbassa i en vaig fer un puré)

200gr de nous picades

Preparació:

Tamisem la farina en un bol junts amb el llevat i les espècies. En un altre bol, mesclem la mantega i els sucres, fins que ens quedi una mescla esponjosa. Després, incorporem els ous batuts un a un.

Li afegim el puré de carbassa, la farina tamisada, i les nous.

Ho posem tot en un motlle graciós, a 180 graus uns 40 minuts.

I ja tenim el saborós pastís de carbassa!

Espero que us agradi!

Escribir comentario

Comentarios: 0
Top blocs de receptes
contador de visitas para blog