Pastís de pasta de full amb nata i fruites

Lleuger, sa, i deliciós

El pastís de pasta de full amb nata i fruites és una alternativa més sana i menys pesada que els pastissos tradicionals.

A més, són pastissos molt fàcils de fer i que agraden a tothom.

Ingredients

2 paquets de pasta de full (hojaldre)

250 gr de nata per muntar

fruita al gust

Preparació

Primer de tot, estendrem la base de pasta de full sobre una superfície antiadherent.

Agafarem el motlle amb la forma que li volem donar al pastís, i li fem la base.

Aquest pas el repetirem tantes vegades com capes volem que tingui el nostre pastís, el meu tenia tres capes.

Aquestes capes aniran al forn prèviament escalfat, deu minuts a temperatura mitja.

Les capes, s’han de deixar refredar completament, sinó la nostra nata perdria consistència.

UNS TRUQUETS!

Per fer la nata, el millor sistema perquè quedi ben muntada, és posar l’envàs dins el congelador un cinc minuts, també, les baretes i el pot on muntarem la nata. Si ho feu així, la nata se us

També, quan la munteu, per endolcir-la, poseu-li sucre glas enlloc de sucre normal, doncs porta midó i ajuda a que la nata agafi bona consistència.

Ara només queda muntar el pastís:

Base de pasta de full, nata, base, nata, base, tot cobert de nata, i decorem la capa superior amb fruites al nostre gust.

És un pastís boníssim! I es pot fer amb crema, nata trufada...

Bon profit!

Escribir comentario

Comentarios: 0
Top blocs de receptes
contador de visitas para blog