Pastís de xocolata Valor

Fet amb el cacao més pur

Avui us porto un pastís de xocolata fet amb un de les millors xocolates que us podeu trobar al mercat: el Cacau pur Valor.

Al ser cacau, no està tractat com si ho està la xocolata, i té un toc amarg que després es soluciona posant sucre al pastís.

Tot un ingredient imprescindible en la cuina rebostera.

Ingredients:

225gr de mantega

225gr de sucre glas

4 ous

175gr de farina amb llevat incorporat

50gr de cacau pur Valor en pols

1 cullerada d'aigua tèbia

Preparació:

Primer de tot, batrem la mantega en textura pomada amb el sucre glas.

Una vegada tinguem una crema esponjosa li anirem afegint els ous un a un batuts.

Després, incorporarem la farina tamisada i el cacau en pols mica en mica a la massa.

I finalment, la cullerada d'aigua tèbia.

El posarem al forn uns 30 minuts a 180 graus.

Pel farciment, podem utilitzar xocolata blanca.

El procediment per fondre-la és senzill: poseu la xocolata a trossets petits en un bol. El poseu 30 segons al microones, i remeneu.

Una vegada estigui la xocolata una mica fosa, si voleu, li podeu posar una mica de mantega, jo li poso uns 30gr per 250gr de xocolata, i una altre vegada al microones.

Ho mesclem tot i ja tenim la nostra xocolata que ens pot servir tant per farciment com per cobertura.

Escribir comentario

Comentarios: 0
Top blocs de receptes
contador de visitas para blog