Pastís Guiness

Xocolata pura amb un toc especial a cervesa negra

Actualitzem la web amb una de les receptes amb més èxit dels últims temps: El pastís Guiness!

Surt esponjós...amb gust a xocolata...amorós...

I apte per tots els públics!!

És pot acompanyar també amb chessecream.

Us deixo la recepta!

Ingredients

250gr mantega

250ml cervesa negra Guiness

65gr cacao pur

275gr farina tamisada

1 culleradeta llevat Royal

375 gr de sucre

2 ous

150ml nada líquida per muntar

1 culleradeta d’essència vainilla o sucre avainillat

Per la Chessecream

200gr de formatge per untar

200gr de sucre glas

Preparació:

En un bol al foc posem una cassola amb la mantega tallada a daus, el cacau, i la cervesa Guiness.

En un altre bol hi farem la barreja. Hi posarem al sucre amb el sucre avainillat o la vainilla, i la barreja del cacao i la cervesa. Afegim els ous un a un...i la farina tamisada amb el llevat.

Després ho posem en un motlle d’uns 20 cm apte per anar al forn, uns 170 graus uns 25 minuts

Si volem chessecream, posem a batre la crema de formatge amb el sucre glas un minut fins que ens queda una crema blanquinosa amb un gust deliciós que combina a la perfecció amb aquest deliciós past

Consells:

1- La cervesa ha de ser Guiness... si no, no surt!!! (coses de la vida...)

2- El temps de forn varia segons el forn...jo prefereixo posar-ho a uns 160 graus al voltant de 45 minuts...així m’asseguro que es fa per tots els costats per igual.

Escribir comentario

Comentarios: 0
Top blocs de receptes
contador de visitas para blog