Sopa anglesa

Aquesta és una recepta d’un llibre molt utilitzat a les escoles de pastisseria Escuela de postres: Utensilios, técnicas, recetas y preparaciones de base, il·lustrada paso a paso, de Larouse.

 

La recepta és: Sopa anglesa, si, Sopa anglesa.

 

És com una crema, amb xocolata i pa de pessic, que serveix en una copa o vaset.

 

Ingredients

(4 persones)

½ litre de llet

5 rovells d’ou

175gr de sucre

45gr de farina

75gr de xocolata negra

Valencianes o melindros

Cacau, fideuets de colors...el que vulgueu per decorar

 

Primer de tot fem la típica crema: portem la llet a ebullició i muntem les rovells amb el sucre, afegim la farina. Incorporem la llet a aquesta massa i ho removem. La posem al foc i la deixem cuinar durant uns minuts fins que espessi i agafi la consistència de la crema.

 

Després hem de dividir la crema obtinguda en dues parts, a una li posarem el cacau prèviament fos segons el nostre mètode habitual.

 

Anirem alternant una capa de pa de pessic i amb una crema i una xocolata, bizcochito crema bizcochito crema...

 

 Després ho posarem a la nevera per a que es refredi ja que es menja fred.

 

 Nosaltres ho vam servir en copes, queda elegant eh?

 

Espero que ho proveu perquè es tracta de quelcom diferent als típics postres i que et fan quedar com un senyor! o senyora...o senyoreta!!

Escribir comentario

Comentarios: 0
Top blocs de receptes
contador de visitas para blog