Conillet de Pasqua

Avui us porto una mona de pasqua en forma de conillet...de pasqua.

 

Es tracta d’un pastisset en forma de conillet amb xocolata per sobre, i un llaçet!

 

Ingredients

175 gr de mantega en textura pomada

175 gr de sucre glas

3 ous

225 gr de llevat

1 taronja petita

 

Preparació

Primer batem la mantega amb el sucre en un bol fins obtenir una massa suau i cremosa. Incorporem els ous d’un en un, afegint una cullerada de farina cada vegada per evitar que la mescla es talli.

 

Tamisem la resta de la farina i li afegim a la massa. Agreguem una mica de raspadura de taronja i dos cullerades del seu suc, i ho batem bé.

Posem la mescla en el nostre motlle prèviament engrassat.

 

Ho posem al forn 40-45 minuts a 170 graus i...un conillet!!!

Per la Xocolata

180gr de xocolata per fondre

30gr de mantega

 

Fonem la xocolata i la mantega com ho fem habitualment. Una vegada la xocolata es quedi a temperatura ambient la posem per sobre el conillet. El conillet es coloca sobre una safata de reixes i li evoquem la xocolata per sobre. 

Ara només falta decorar-lo al nostre gust, el meu porta un llaçet!!!

 

Aquest pastís té molt d’èxit! agrada moltíssim! Doncs el suc de taronja li dóna a la massa una textura boníssima!

 

Bon profit i bona pasqua!

Escribir comentario

Comentarios: 0
Top blocs de receptes
contador de visitas para blog