"Torrijas"

A aquestes alçades tothom sap fer torrijas, però pels que no, per si queda algú despistat, us passo la recepta ^^

 

Per fer torrijas cal

Pa dur

Sucre i canyella

Llet o vi

Ou

 

Preparació

 

Tallarem el pa del dia o dies anteriors en forma de llesques. Mullarem aquestes llesques en la llet o en el vi, segons del que les que volem fer. Les hem de mullar molt, per a que agafin força la llet o el vi.

 

Batem els ous una micona, i passem les torrijas empapades de llet o vi per l’ou. Seguidament, les posem a la paella amb força oli i les fregim.

 

Una vegada estan torradetes, les posem un plat amb paper de cuina perquè s’escorri l’excés d’oli, i una vegada s'han desprès de l'oli les rebossem en una preparació de sucre i canyella. I....voilà!!! torrijas bones bones!!!

 

Espero que hagueu menjat moltes torrijas aquesta setmana santa!! I que gaudiu molt de les vacances!!!

 

Fins aviat!

 

Escribir comentario

Comentarios: 0
Top blocs de receptes
contador de visitas para blog